Rait Kondor • 23. juuli 2019 kell 20:21
Börsiuudised
Ainult tellijale
Iisraeli õhujõudude F-35 hävituslennuk teeb demonstratsioonlendu Iisraeli õhujõudude pilootide kooli lõputseremoonial Hatzerimi õhuväebaasis 27. juunil 2019. aastal.  Foto: Scanpix/REUTERS/Amir Cohen

Lockheed Martin tõstis kasumiprognoosi, kolib F-35 osade tootmise Türgist välja

USA relvatööstusettevõte Lockheed Martin teatas oodatust paremast teise kvartali kasumist ning tõstis käesoleva aasta kasumiprognoosi. Firma teatas ka, et liigutab F-35 hävituslennuki osade tootmise Türgist ära, kuna USA valitsus otsustas Türgi F-35 programmist välja arvata, vahendab Reuters.

Lockheed Martin teatas, et teise kvartali puhaskasum tõusis aastaga 22%, 1,42 miljardi dollarini ehk 5 dollarini aktsia kohta, mis oli kõrgem, kui Wall Streeti analüütikute poolt oodatud 4,77 dollarit aktsia kohta. Firma müügikäive kasvas aastaga 8%, 14,43 miljardi dollarini, mis oli samuti analüütikute keskmisest prognoosist kõrgem.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum