Liina Laks • 19. märts kell 6:23
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börsipäev algas langusega, kuid siis tuli Euroopa miljardiprogramm

Euroopa Keskpanga tänahommikune teade 750 miljardi euro suurusest tugiostuprogrammist ning lisaks Christine Lagarde'i lubadus, et eurot toetatakse kõigi vahenditega, murdis esialgu Euroopa börside langusseeria.

Christine Lagarde.  Foto: AP Photo / Scanpix

Hommikul näitasid paljud Euroopa börsid enam kui kaheprotsendist tõusu, kuid lõunaks oli eufooria vähenenud. Londoni ja Frankfurdi börsid olid taas langusele pööranud. 0,5% oli langenud ka hommikul tõusnud Stoxx 600 indeks. Rohelises olid veel vaid Prantsusmaa, Itaalia ja Hispaania börsiindeksid - ning Tallinna börs. Kui Stoxx 600 indeksis vedasid tõusu eelkõige Telecom Italia ja pangad, siis langust jällegi Suurbritannia pangasektor.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum