Kaspar Allik • 7. aprill 2020 kell 14:29
Börsiuudised
Ainult tellijale

Mintose platvormi investoritel tasub hoida kannatlikku meelt

Iga tõus on ühtemoodi tore ja iga kriis on erinevat moodi valus, nentis investor Kristi Saare.   Foto: Raul Mee

Seninägematu kriis, kus seiskunud on kogu majandus ja pihta on saanud nii kinnisvara, dividendid kui ühisrahastus, on senise portfelliteooria pea peale pööranud. Ainus turvaline vara on olnud sularaha.

„Kõik tahavad korraga uksest välja saada, uks on kitsas, ja kui sa just mingisugust hädamüüki väga odavalt ei tee, siis on sealt uksest välja saamine keeruline.“ Nii võttis olukorra Euroopa populaarseimal ühisrahastusplatvormil Mintos kokku investor Tauri Alas investor Toomase tunnis. Euroopa suurimal ühisrahastusplatvormil Mintos investeerivad tuhanded eestlased ning laene on antud üle 5,1 miljardi euro.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum