Heidi Vihma • 4. juuli kell 3:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: pood nagu restoran, eriti kui jalutada järve äärde

Nõuni kaupluse koogi- ja saiakeste valik on rikkalikum kui nii mõneski kohvikus.  Foto: Raul Mee

Esimest korda jõuab restoranirubriiki kauplus, Valgamaal Otepää vallas asuv Nõuni pood. “Menüü” on selles külapoes rikkalikum kui nii mõneski väiksemas restoranis ja kuigi toole-laudu poe kõrval pole, on kauni Nõuni järve kallas oma roheliste põndakutega sealsamas.

Nõuni külapoest räägitakse ja kirjuta­takse. Kuulsaks sai see pärast seda, kui paar aastat tagasi otsustas Elva tarbijate ühistu selle kinni panna ja poepidamise võtsid üle kohalikud inimesed. Nüüd on kaubariiulid kirjumad kui üheski teises sama mõõtu poekeses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum