investor Toomas • 5. veebruar kell 11:15
Investor Toomas
Ainult tellijale

Hoian näppu tõelisel kullasoonel

Hiina kauplemisplatvormi Futubulli omanikfirma Futu Holdings on erinevalt USA Robihoodist börsil ning selle aktsiaga on võimalik ülisuurt tulu teenida.  Foto: Scanpix / SIPA / Qunying Hao

Hiljuti kammisin läbi turge ja sain viis head ostuideed. Neile nüüd uuesti pilku peale visates jäi mul suu ammuli. Üks neist aktsiatest on kolme kuuga oma väärtuse kolmekordistanud ja teisedki kenasti küpsemas.

Tegin tookord novembri keskpaigas vaatluslisti kasvuaktsiatest, mis pole mitte ainult kasumis, vaid ka suudavad kasumit kvartal kvartali järel kasvatada, nii jäid sõelale kolm kiibitootjat Advanced Micro Devices (AMD), Entegris (ENTG), Teradyne (TER), USA kinnisvaraettevõte Century Communities (CCS) ja Hiina finantstehnoloogia ettevõte Futu Holdings (FUTU).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum