• Jaga lugu:

  Lapsevanemale lisahääled

  Anname lastele valimisõiguse sünnihetkest ehk siis: anname alaealiste laste vanematele täiendavad hääled, paneb ette MTÜ Noor Eesti juhatuse esimees Andrei Hvostov.

  Asja iva on järgmine: teha alaealisi lapsi omav inimene valijana kaalukamaks. Ehk poliitikute jaoks olulisemaks, muutes ta poliitiliste lubaduste sihtrühmana esmaseks. Kaua me peame kuulama, et lasteaiakohti (ikka) pole piisavalt või et vaesuspiirist allpool elab nii ja nii mitukümmend tuhat Eesti last? Peame kuulama erakondade lausungeid asjaga tegelemise kohta. Et siis näha, kuidas rahanduskriisi saabudes võetakse kõigepealt vähemaks just neilt – noortelt peredelt.
  Mõelgem ideele loosungi „Talendid koju“ valguses. Eesti päritolu talentidel tekib põhjus Eesti üle uhkust tunda, aga just see on tagasituleku vaimne algus. Mitte-Eesti päritolu talendid tahavad siia tulla, et eksperimendis kaasa lüüa. Ülejäänud maailm jagaks meile pikema aja kestel positiivset tähelepanu. Me saaks keskenduda lasteaedade ja koolide rajamisele. Mis ongi edu alus.
  PIkemalt loe tänasest Äripäevast.
  Artikkel ilmub EMT, Tallinna Kaubamaja, Sampo Panga ja Äripäeva arvamuskonkursi raames.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.