18 november 2017

Arno Kütt räägib, kuidas temast sai ettevõtja

Cleveroni asutaja, enamuse ajast Viljandis resideeruv Arno Kütt.  Foto: Andras Kralla

Sel aastal mitme suurepärase uudisega avalikkust rõõmustanud Cleveroni tüürib Arno Kütt, kes paljastab seekordses saates "Äripäeva persoon", millisele kaubandushiiule andis Cleveron korvi ja mis on tegelikult kõige parem asi, mis aitab äritegevuse kõrvalt aja maha võtta.

Samuti saab teada, kuidas jõudis Eesti parimaks ettevõtjaks tunnistatud mees üldse ettevõtluse juurde. Arno Kütiga vestleb Kadri Põlendik.

Saate esimeses tunnis tuleb juttu sellest, kuidas on Cleveronil lõppenud aasta läinud ja milliseid uudiseid võib oodata uuel aastal. Samuti saab teada, kuidas ettevõte jättis katki tehingu ühe globaalse suurettevõttega. Juttu tuleb ka mööblit pakkuva veebikaubamaja ON24 edust.

Saate teises tunnis saab teada, kuidas jõudis Eesti parimaks ettevõtjaks tunnistatud mees üldse ettevõtluse juurde. Arno Kütt räägib ka, kuidas talle meeldib vabal ajal lõõgastuda, ja mida ta soovitab nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele ettevõtjatele, kes soovivad Cleveroni edu korrata.

Arno Kütiga vestleb Kadri Põlendik.

Hetkel kuum