Arno Kütt räägib, kuidas temast sai ettevõtja

18. november 2017, 10:00
Cleveroni asutaja, enamuse ajast Viljandis resideeruv Arno Kütt.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171117/BROADCAST/171119773/AR/0/AR-171119773.jpg

Sel aastal mitme suurepärase uudisega avalikkust rõõmustanud Cleveroni tüürib Arno Kütt, kes paljastab seekordses saates "Äripäeva persoon", millisele kaubandushiiule andis Cleveron korvi ja mis on tegelikult kõige parem asi, mis aitab äritegevuse kõrvalt aja maha võtta.

Samuti saab teada, kuidas jõudis Eesti parimaks ettevõtjaks tunnistatud mees üldse ettevõtluse juurde. Arno Kütiga vestleb Kadri Põlendik.

Saate esimeses tunnis tuleb juttu sellest, kuidas on Cleveronil lõppenud aasta läinud ja milliseid uudiseid võib oodata uuel aastal. Samuti saab teada, kuidas ettevõte jättis katki tehingu ühe globaalse suurettevõttega. Juttu tuleb ka mööblit pakkuva veebikaubamaja ON24 edust.

Saate teises tunnis saab teada, kuidas jõudis Eesti parimaks ettevõtjaks tunnistatud mees üldse ettevõtluse juurde. Arno Kütt räägib ka, kuidas talle meeldib vabal ajal lõõgastuda, ja mida ta soovitab nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele ettevõtjatele, kes soovivad Cleveroni edu korrata.

Arno Kütiga vestleb Kadri Põlendik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. November 2017, 16:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing