1. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm. Priit Jõgi ja Kristel Härma

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.
Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

1. tunnis rääkis kogenud koolitaja Margus Alviste sellest, kuidas meeskond hästi tööle panna. Pöörasime tähelepanu, et tänasest algas EfTEN Real Estate Fund III AS esimene kapulemispäev Tallinna börsil.

2. tunnis rääkis Tallinna Sadama juht Valdo Kalm IPOks valmistumise kõige mustemast stsenaariumist ja Kaspar Korjus rääkis e-residentsusprogrammi esimese kolme aasta tulemustest, esimene plaan oli ju 10 miljonit e-resident 1 aastaga? Kuidas on läinud ja kes selle kinni maksab? Lisaks uudiseid ja teateid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt