Restoranides napib külalislahkust

23. veebruar 2018, 15:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180222/BROADCAST/180229830/AR/0/AR-180229830.jpg

Eesti restoranide tase aina kasvab, toidud on üha põnevamad ja kvaliteetsemad, ent päris plekitu see pilt ei ole. Endiselt jääb paljudes kohtades vajaka teenindusest, elementaarsest külalislahkusest. Mis on puudused ja kuidas neid parandada, sellest räägivad restoranikriitik Heidi Vihma ja teenindustreener Kati Suun.

Saadet juhib Kadri Põlendik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2018, 16:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing