17. mai 2018
Jaga lugu:

Riiklik vee-ettevõte hoiaks ära vee hinna tõusu

Vesi
Vesi  Foto: Shutterstock

Mure vee-ettevõtjate tuleviku pärast pani Eesti Vee-ettevõtete Liitu tellima analüüsi, mis selgitaks välja võimalikud tulevikustsenaariumid olukorras, kus eurotoetusi enam ei maksta ja riik vee-ettevõtjaid ei toeta. Saadud tulemustega ei ole aga sugugi kõik vee-ettevõtted rahul.

Milline oleks ideaalmaailmas parim tulevikuplaan Eesti praegusele 200 vee-ettevõttele, sellest räägivad saates "Triniti eetris" üks analüüsi autoreid, OÜ Keskkonnalahendused juhatuse liige Indrek Tamberg ja Triniti vandeadvokaat Ain Kalme. Saadet juhib Kadri Põlendik.

Saadet toetab advokaadibüroo Triniti.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt