Alyona Stadnik • 28 november 2018

Ajujahi ideed, venekeelse meedia tähtsus ja kinnisvaraturg

EASi kliendihalduse valdkonnajuht Eero Liivandi ja Ajujahi juht Harri Tallinn  Foto: Alyona Stadnik

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis olid külas Ajujahi juht Harri Tallinn ja EASi kliendihalduse valdkonnajuht Eero Liivandi, et rääkida nädalavahetuse Ajujahi konkursi parimatest ideedest. Kuidas TOP 100st sai TOP 30? Mis nendest edasi saab? Mis on teistmoodi kui varasematel aastatel?

Äripäeva venekeelne sõsarleht Delovõje Vedomosti sai 22aastaseks. Kui oluline on venekeelne meedia Eestis? Teemat kommenteeris Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Juttu oli ka Balti kinnisvaraturust. Kuidas me paistame välja mujal Euroopas? Millised on trendid kinnisvaraturul? Stuudios oli külas Eesti Kinnisvarahindajate Ühingu liige ja RE Kinnisvara juht Monica Meldo.

Hommikuprogrammi vedasid Liis Amor ja Alyona Stadnik.

Hetkel kuum