Miks Soomes on parem äri ajada?

Senati väljak Helsingi kesklinnas  Foto: Peeter Langovits/Scanpix

Mis on Soome ärikeskkonna eelised võrreldes Eestiga ja kuidas saaks Eesti kaotatud edumaa tagasi teha, sellest rääkisime advokaadibüroo Sorainen partneri Paul Künnapiga neljapäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

"Kui viis aastat tagasi oleks minult küsitud, kumba riiki ettevõte asutada, oleksin kõhklemata saanud siiralt Eestit soovitada. Praegu on aina enam olukordi, kus pean pigem Soomet soovitama," ütles Künnap.

Saate teine külaline oli ettevõtlusminister Rene Tammist, kellega rääkisime, millest sõltub regulaarse lennuliini loomine Tallinna ja Dubai vahel ning mis on alanud aastal ettevõtlusministrile kõige põletavamad ning kiireid lahendusi ootavad probleemid. Äripäeva börsitoimetuse ajakirjaniku Kaspar Allikuga vaatasime aga üle, mida prognoositakse algaval aastal finantsturgudele.

Hommikuprogrammi juhtisid Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Hetkel kuum