Jaga lugu:

Rangematest konkurentsireeglitest ja ettevõtlusest väljaspool Tallinna

Elo Tamm (advokaadibüroo COBALT partner) Energia Aastakonverentsil 2017  Foto: Raul Mee

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis keskendusime konkurentsiõigusele ja rääkisime sellest, milliste suurte muudatustega peavad ettevõtjad edaspidi konkurentsivallas arvestama. Sellest rääkis lähemalt advokaadibüroo Cobalt Tallinna büroo partner ja konkurentsiõiguse töögrupi juht Elo Tamm.

Lisaks uurisime mullu augustis Pärnus kasevineeritehase avanud Metsä Woodi tehase juhilt Kaarel Talilt, kuidas jäävad ettevõtted ellu väljaspool Tallinna ja Harjumaad ning mis on vineeriäri õitsemise taga.

Lahkasime ka esmaspäeval ja teisipäeval USA ning Hiina vahel peetud kaubandusläbirääkimisi ning vaatasime, mis mõju on sellel börsidele.

Hommikuprogrammi juhtisid Liis Amor ja Birjo Must.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum