Äripäev • 28 jaanuar 2019

Mida on oodata majanduses?

SEB majandusanalüütik Mihkel Nestori majandusprognoosi pealkiri on „Mida on oodata majanduses?“.  Foto: Raul Mee

Puidusektorit peetakse Eesti majanduse veduriks, sest meie puidutööstus paistab välja nii kodu- kui ka maailmaturul ja oleme tunnustatud puittoodete kõrgtehnoloogilise tootjamaana. Sektori muredest ja rõõmudest kõneldi konverentsil „Puidutööstuse äriplaan 2019“, mille kahte ettekannet kuulete saates "Lavajutud".

Esimesena saab sõna SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Tema majandusprognoos kannab pealkirja „Mida on oodata majanduses?“. Teisena kõneleb Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner. Tema ettekande nimi on „Mis toimub tooraineturul?“.

Kuulake saadet "Lavajutud" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum