Äripäev • 20. veebruar 2019 kell 12:00

Millal gaasiveok end tegelikult ära tasub

Eelmisel nädalal saabusid Eestisse esimesed LNG-veokid, mille tellijaks oli Alexela Oil. Mis plaanid ettevõttel nende autodega on ja miks välistasid nad diiselveokite ostu, kuulete saates "Ärikliendid roolis".  Foto: Äripäev

Eelmisel nädalal saabusid Eestisse esimesed LNG-veokid, mille tellijaks oli Alexela Oil. Mis plaanid ettevõttel nende autodega on ja miks välistasid nad diiselveokite ostu, räägib Alexela Oil juhatuse liiga Alan Vaht.

Samuti on stuudios Scania Balticsi peadirektor Janno Karu, kes võtab kokku pea kaheksa kuud kestnud katsetused CNG-veokiga, mille käigus Eesti ettevõtted testisid seda kohalikes oludes ning mitu andis pärast seda ka ostutellimuse sisse.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Kuulake saadet "Ärikliendid roolis" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum