Tuuli Seinberg • 25 aprill 2019

Terve töötaja = edukam ettevõte

Fotol vasakult paremale: ASi Medicum juhatuse liige Tõnis Allik, ASi Helmes töökeskkonna disainer Kadi Saal ja Minudoc.ee juht Tarmo Pihl  Foto: Tuuli Seinberg

Hiljuti avas virtuaalsed uksed Äripäeva uus terviseportaal, tööandjatele ja töötajatele suunatud patsiendi otsustustugi virtuaalkliinik.ee.

Äripäeva raadiosaates "Ettevõtjad virtuaalkliinikus" otsisime vastuseid küsimustele, kas ettevõtjaid karistatakse töötajate tervise edendamise eest ja kas tervisepaketid töötavad veel motivaatoritena, ning tutvustasime uusi põnevaid terviselahendusi Helmeses, Medicumis ja Minudoc.ee-s.

Saates arutlesid Helmese töökeskkonna disainer Kadi Saal ning virtuaalkliiniku koostööpartnerid Medicumi juhatuse liige Tõnis Allik ja Minudoc.ee juht Tarmo Pihl tööandja ja ettevõtja võimaluste üle töötajate tervise edendamisel ja seeläbi ettevõtte edukuse suurendamisel.

Saadet juhtis Tuuli Seinberg.

Kuula saadet järgi Äripäeva podcastide keskkonnast.

Hetkel kuum