Mart Valner • 9. juuli 2019 kell 15:45

Ringmajandus – kust tuleb raha?

Ringmajanduses on rõhk mittebioloogiliste ressursside ja materjalide taaskasutusel ja korduskasutusel.  Foto: Anton Eine, Panthermedia

Rohetehnoloogia saates "Cleantech" arutame sel korral Euroopa moeväljendi "ringmajandus" üle.

Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse asekantsler Kaupo Heinma tutvustab Eesti ringmajanduse arengukava loomisprotsessi ja kuidas ettevõtjad on siiani sellega kaasa tulnud. Arutame, kas ja miks peaks iga ettevõte praegu hakkama ringmajanduse suunas mõtlema ning kust tuleb lõpuks majanduslik kasu.

Saate teises osas on külas 2017. aasta Euroopa parima õpilasettevõtte Wastefox juhataja Joonatan Oras ning teemaks komposteerimine, biojäätmete vähendamine ja disainelemendina mõeldud kompostrite loomine.

Saatejuht on Mart Valner.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum