Mai Kroonmäe • 22. jaanuar kell 9:00

20aastane Connecto Eesti: meie konkurentsieelis on sünergia

Kaasaegseima tehnilise varustusega meditsiinilendudeks mõeldud Kuressaare kopteriplats, mille elektritööd tegi möödunud aastal Connecto Eesti AS.   Foto: Erakogu

Connecto Eesti projekteerib, ehitab ja hooldab elektri-, telekommunikatsiooni- ja gaasivõrke ehk pakub ettevõtetele n-ö võtmed-kätte-lahendust. Connecto 20. tegutsemisaastat tähistavas saates kuuleme, kuidas on kolmes valdkonnas tegutsemine ettevõtet tugevdanud.

Juhatuse esimees Juho Järva, juhatuse liige Aivar Hein ja personalijuht Külli Kaldma vastavad küsimustele, mida peetakse ettevõtte arengu juures oluliseks, millised on põhilised väljakutsed töötajate leidmisel ning miks on oodata majapidamistes internetiühenduse paranemist. Kuuleme tehtud projektidest ning saame aimu plaanidest, mida pärast pandeemia raugemist soovitakse ellu viia.

Saadet juhib Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum