• Jaga lugu:

  Roosaare Sunly investeeringust: ega selliseid pakkumisi liiga tihti lauale tule

  Investor Jaak Roosaare.Foto: Liis Treimann

  Taastuvenergiaettevõte Sunly kaasas eelmisel nädalal 28 miljonit eurot, et oma Baltikumi ja Poola päikeseenergia portfellis mahud paari järgneva aasta jooksul vähemalt kahekordistada, investorite seas on mitmeid tuntud nimesid nagu näiteks Herty Tammo, Jaak Roosaare ning Toomas Kõuhkna. Jaak Roosaare rääkis saates "Cleantech", et ta investeeris lihtsal põhjusel: kuna pakuti.

  "Kuna tegemist oli suhteliselt kinnise vooruga, siis polnud väga palju muid alternatiive. Oleks võinud kaaluda börsilt energiatootjaid, aga sellist Sunly-sugust, kes on juba tõestanud, kellel on pädev tiim ja pole enam start-upi faasis, kus on kõigest PowerPoint ja koer, vaid on tegutsev ettevõte, ega selliseid pakkumisi liiga tihti lauale tule," rääkis Roosaare. Ta täpsustas, et roheenergia sektor on kindlasti perspektiivikas, kuid investorina on alati küsimus, kui palju ollakse valmis kasvu eest maksma.
  Rohetehnoloogia saates Cleantech rääkisime pikemalt Sunly rahakaasamisest. Mille jaoks raha kaasatakse, mis on tulevikuplaanid ja miks uued investorid pardale tulid, rääkisid saates Sunly tegevjuht Priit Lepasepp ja investor Jaak Roosaare.
  Saadet juhtis Mart Valner.
  Kuula saadet siit:
  Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.