Tipprestoran harjutas piiranguid juba enne pandeemiat, see päästis raskustest
Kolme maailmatasemel restorani peakokk Koit Uustalu rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Pühajärvel tegutseva restorani näitel harjutati piirangutega juba enne pandeemiat, sest klientuur oli talviti oluliselt väiksem kui suvel.
Koit Uustalu on peakokk kolmes söögikohas, mis pääsesid väärtrestoranide teejuhti White Guide 2022: GMP Pühajärve restoran, GMP Patisserie restoran Tartus ja Von Gernet Haapsalus. Rääkisime hommikuprogrammis Uustaluga, kas tänavune aasta on nõudnud kõrge taseme hoidmiseks ekstra pingutusi ning mida ta arvab hiljutises Äripäeva juhtkirjas välja öeldud seisukohast, et valitsus peaks eraldama raha Michelini giidide Eestisse toomiseks.
Kui mõelda haridusele kui strateegiale, mitte pelgalt süsteemile, avaneb uks uutmoodi vaatele: kas kool on pelgalt teadmiste ja testide edastamise koht või keskkond, kus kasvatatakse iseseisvaid ja vastutustundlikke inimesi? Audentes on valinud selgelt viimase tee.