TOP
Ainult tellijale

Taristuehitajate TOP: roosilist tulevikku ei oodata

Konkurents turul on tihe ja hinnasurve suur, sisendhinnad kasvavad ja marginaalid vähenevad, mahud aga näitavad langustrendi, kurdavad taristuehitusttevõtted, nentides, et midagi roosilist tulevikult loota pole.

Mullu nii suurima käibe kui ka kasumi teeninud Trev-2 Grupp ehitab ka praegu suurimat teeprojekti – Tallinna-Tartu maantee uut trassi.   Foto: Andras Kralla

2018. aasta tulemustel põhineva taristuehitajate edetabeli 8. kohal olev OÜ Watercom ehitab ja projekteerib torustikke ja pakub teehoiutöödega seotud teenuseid, samuti projektijuhtimise ja survepesu- ning transporditeenuseid. Tallinna Vee kontserni kuuluva ettevõtte jaoks oli 2018. aasta edukas. “Ettevõtte arengus saavutati oluline eesmärk – ettevõte teenis kontsernivälistelt tellimustelt suuremat tulu ja kasumit rohkem kui kunagi varem ning kontsernivälise käibe osakaal suurenes, moodustades müügituludest enam kui poole, täpsemalt 56% (2017. aastal oli see 47%),” kirjutab ettevõte oma 2018. aasta majandusaasta aruandes.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum