31. märts 1997 kell 22:00

Lennusõit Londonisse läheb maksma 4100--23 300 krooni

Neil, kel vaja sihtpunkti jõuda hommikupoole, tuleks uurida Finnairi ja SASi võimalusi, mille lennud toimuvad iga päev.

Hommikul väljub ka British Airways, ent alguspunktiga Riiast või Helsingist, mis tingib lisakulutused ja ebamugava ümberistumise.

Estonian Air pakub pileteid kolmes erinevas hinnaklassis. Kuupäeva muutmine on lubatud vaid kõige kallima piletiga. Odavaim, ca 4100kroonine pilet kehtib vaid Eesti elanikele. Sel juhul tuleb pileti eest tasuda vähemalt kuu enne väljalendu. Pilet kehtib ühe kuu. Samuti peab sihtpunktis viibima öö vastu pühapäeva.

390dollarise pileti puhul peab kohtade broneerimine ja pileti kirjutamine toimuma samal ajal. Pilet kehtib kuu ja Londonis tuleb veeta öö vastu pühapäeva. Kolm kuud kehtiva 6180kroonise pileti saab välja osta vaid neli päeva enne lendu, minimaalset kohalolekunõuet pole.

Kolm kuud kehtiv SASi ja Finnairi pilet on sama hinnaga ning ka tingimus viibida sihtpunktis öö vastu pühapäeva on sama. Finnair lubab muuta kuupäeva 50 dollari eest. Mõlema kompanii lendudel võib teha vahepeatustes peatuse. Soodsatel tingimustel noortepilet maksab Finnairil ja SASil 5000--5100 krooni.

British Airways pakub Riiast alates suhteliselt odavat piletit, ent sinnasaamine on tülikas, kuna tööpäeviti Tallinnast Riiga sõitvad lennukid väljuvad alles kell 8.55 ja 9.40. Pilet maksab ühel suunal 925--1350 krooni. Üle jääb vaid öine rongivariant.

British Airwaysi pilet nõuab sihtpunktis viibimist ööl vastu pühapäeva. 299dollarine pilet kehtib ühe kuu, 2660margane pilet kolm kuud. Kumbki pilet ei näe ette muudatusi. Helsingist algavale lennule saavad kuni 25aastased edasi-tagasi pileti 2040 Soome marga ehk ca 5500 krooni eest, kuid juurde tuleb arvestada Soome sõidu kulud.

Londonisse pakuvad suhteliselt soodsaid hindu ka Lufthansa, Malev ja CSA, ent nende puhul kujuneb probleemiks see, et ühel suunal ei ole sobivat lennuühendust ja transiitlinnas tuleb ööbida oma raha eest.

Hetkel kuum