• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Pidu valesti parkijate tänavas

    Liikluspolitsei rõõmustas paar päeva tagasi neid autojuhte, kes rikuvad liikluseeskirju. Tallinna liikluspolitsei komissar Andrus Aavik teatas, et valestiparkimise eest karistatakse ainult siis, kui politsei suudab tõestada, et autojuht on oma auto ise parkimist keelava liiklusmärgi alla sõidutanud. Oluline on auto parkida keelatud alale nii, et seda ei juhtuks pealt nägema mõni politseinik. Kui see teil korda läheb, siis võite rahulikult minna linna peale oma asju ajama. Kui tagasi tulles avastate auto juurest liikluspolitseiniku, kes soovib teid valesti parkimise eest trahvida, siis ärge kiirustage trahvi maksma. Nõudke enne politseinikult tõendeid, et just teie olite see inimene, kes teie auto keelumärgi alla parkis. Kui politseinik seda tõendada ei suuda, siis võite rahulikult trahvi maksmata minema sõita. Ärge kartke see on juba järele proovitud nõks. Esimene, kes seda kasutas oli endine siseministeeriumi kantsler Jaan Toots ja ta pääses trahvist.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.