• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjamaad -- Euroopa kõrgeim elukallidus

  Soome hinnatase oli veebruaris 31% kõrgem kui Ameerika Ühendriikide ja 8% kõrgem kui Saksamaa oma. OECD andmetel on Euroopa Liidus Soomest kallimad riigid üksnes Taani ja Rootsi.
  Rootsi suhteline hinnatase oli OECD maikuise Main Economic Indicatorsi väljaande andmetel veebruaris 3% võrra kõrgem kui Soomes. Taani tarbijahindade keskmine tase oli veebruaris 11% kõrgem kui Soomes.
  OECD liikmesriikidest oli veebruaris kalleim riik Norra, kus hinnad olid OECD andmetel veebruaris 54% kõrgemad kui USAs, 27% kõrgemad kui Saksamaal ja 18% kõrgemad kui Soomes. Elukalliduse poolest võistlevad Norraga ?veits ja Jaapan, mis jäävad talle alla vastavalt 10 ja 3%.
  Prantsusmaa ja Saksamaa hinnad moodustasid Soome hinnatasemest 93%. Suurbritannia suhteline hinnatase moodustas Soome hinnatasemest 87%, Itaalia hinnad moodustasid 76%, Kreeka ja Hispaania hinnad 70%, Portugali hinnad 62% ja Türgi hinnad 40%. STT-ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.