• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Mart siimann kahe tule vahel

    Viimastel kuudel valitsuses vahelduva eduga päevakorrale tõusnud riigimetsas ülestöötatud metsamaterjali müügi korra eelnõu on seadnud meie pehme peaministri Mart Siimanni kahe tule vahele. Ühelt poolt nõuab metsatööstuse liit koos kaubandus- ja tööstuskojaga, et valitsus jätaks nimetatud korra kehtestamata, sest see suurendab oluliselt riigi mõjuvõimu metsamajanduses. Ettevõtjatele oponeerib aga keskkonnaminister Villu Reiljan, kes püüab iga hinna eest metsamaterjali müügi korda valitsuses läbi suruda. Äripäeva andmetel lubas Reiljan kolmapäeval Siimannile, et kui valitsus seda korda vastu ei võta, siis laseb ta valitsuse põhja ja maaparteid hakkavad tegema koostööd hoopis keskerakonnaga. Siimann võiks Reiljani keevalisusesse suhtuda rahulikult. Tegelikult ei hakka maaparteid praegust valitsust kunagi põhja laskma, sest koos Siimanni valitsusega kaoks mõneks ajaks päevakorralt ka kaitsetollide kehtestamine.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.