• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saku eksport laienes lõunasse

  Saku õlletehase infojuht Ruth Roht ütles, et ekspordimaht on sellel aastal suurenenud eelkõige tänu Läti ja Leedu turule, kuhu varasematel aastatel Saku toodangut ei müüdud. Leedu on viie kuu tulemuste alusel suurim Saku õlletehase toodangu ostja.
  Lisaks on kasvanud Ukraina tähtsus Saku õlletehase toodangu ekspordil, lisas Roht. Tehas alustas õlle müüki Ukrainasse eelmise aasta keskel. Saku müüb õlut ka USAsse ja Soome.
  Roht rääkis, et enim nõutakse välismaal Saku Originaali, kuid eksporditakse ka Saku Tumedat ja Leedu õlletehasele litsentsi alusel marki Utenos Gerimai. Saku õlletehas valmistab ka Ukraina õlletehasele Slavutit? luksusklassi õllesid.
  Saku õlletehase esimese kvartali käive oli koos tütarettevõtetega 81,4 miljonit krooni ja puhaskasum 5,8 miljonit krooni. Saku õlletehas müüs kolme kuuga 5,4 miljonit liitrit õlut ja ligi 0,5 miljonit liitrit Vichy vett.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vadim Orlov: Narva arengu võtmeküsimus on, kuidas tõsta keskmist palgataset
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Soome tööampsufirma kasutab Eestit katsepolügoonina
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.