• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kindlustusinspektsioon lubas Polarisel tööd jätkata

  Kindlustusinspektsiooni direktori asetäitja Kaido Tropp teatas, et Polaris jätkab kuni 16. oktoobrini tavapärast tööd, makstes korralikult välja tekkinud kahjunõudeid. «Jõudsime arusaamisele, et Polarisel on praegu piisavalt likviidsust ja kindlustusselts on võimeline kuni selle ajani eksisteerima,» sõnas Tropp.
  Praegu maksab Polaris kahjunõudeid välja umbes 100 000 krooni eest päevas. Polarise töötajad ei soovinud eile avalikustada, kui suur summa elu- ja kahjukindlustusseltsi raha on ERA Panka kinni jäänud.
  Polarise nõukogu esimees Andres Bergmann ja Kaido Tropp kinnitasid, et praegu on külmutatud enamik kindlustusseltsi rahast. Samas on Polarisel oma kontod ka Hansapangas ja Ühispangas, mille kaudu tehakse praegu väljamakseid klientidele.
  Kaido Tropp kinnitas, et Polarise kohustuslikud reservid on praegu kaetud. «Nad ei ole enam vastavuses seaduses ette nähtud protsentidega, kuid tänase tegevuslitsentsi jõusse jätmise üks põhjus oli see, et muud vara on Polarisel nii palju, et reservid katteta ei ole,» lausus ta. «Kuni 15. oktoobrini on ka likviidsust piisavalt, alles siis teeme uued otsused.»
  Kaheksa päevaga peab selguma ERA Panga saatus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.