• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kunstivalik eeldab kompromissi

  Viimasel ajal on paljud Eestis asuvad firmad oma kontoritesse kunsti soetama asunud. Kunstist on saanud sisekujunduse osa. Ka on aru saadud kunstiteose kui firma stiili ühe kujundaja tähtsusest.
  Millist kunsti firma oma seinale riputab, näitab ära ka firma väärtushinnangud. Seetõttu tuleks kunsti soetamisel enne läbi kaaluda, millise mulje võib pilt või mõni muu taies teie kontoris jätta.
  Kuigi loodusmaastik seinal jätab neutraalsema ja rahulikuma tunde kui näiteks aktimaal, ei tähenda see, et kontorid peaks looduspilte eelistama. Tähtis on, et kunst oleks heatasemeline ja oleks paigutatud talle sobivasse kohta. See tähendab, et pilt või mõni kunstiese ei tohiks mõjuda pealetükkivana, ent samas peaks ta siiski ruumis mõjule pääsema.
  Parasjagu moes oleva kunstniku taies kontoris näitab, et firma on uuendusmeelne. Klassikalised nimed, keda kriitikud pea üksmeelselt kiidavad, annavad kliendile firmast pildi kui konservatiivsest või elitaarsest. Samas tuleb siiski meeles pidada, et inimestel on erinev maitse ning et bürootöötajad vaatavad neid pilte iga päev. Kui töötajatele üldtunnustatud kunstnike töö ei meeldi, tuleb endale selgeks teha, kumb on tähsam, kas see, et büroo meeldiks endale või avaldaks muljet klientidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Algas Arco Vara aktsiate märkimine
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Eesti ükssarvikute asutajad: peagi on Eestis 15 miljardifirmat
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.