Raha ühest taskust teise -- ongi kokkuhoid

11. november 1998, 00:00

Hoolimata riigikogu opositsiooni ja majandusekspertide etteheidetest, et järgmise aasta riigieelarve tulude pool on ilmselgelt üle paisutatud, esitas peaminister Mart Siimann eelarve eelnõu taas samal kujul menetlusse, põhjendades, et ei pea muudatusi esialgu vajalikuks.

Seda, et valitsus kulude kärpimist vajalikuks ei pea, näitab ka riigikogus esimese lugemise läbinud tänavuse riigieelarve muutmise seaduse eelnõu. Muutused tingis rahandusministri sõnul eelarve pingeline täitumine. Ent selle asemel, et jätta raha kulutamata, tõstetakse riigiasutustes kuluread ümber -- majanduskuludele ettenähtu töötasudeks, remondiraha majandamiskuludeks jne. Ühest taskust teise -- ongi kokkuhoid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:17

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing