• Jaga lugu:

  Suvel kardeti viiruseid vähem

  Kuigi käes on august, looduslike bakterite suhtes kõige ohtlikum kuu, ostetakse suvel viirusetõrjujaid arvutitele kõige vähem. Alati tabelis olnud F-Secure Anti-Virus jäi seekord napilt üheteistkümnendaks ja TOP 10 hulka ei pääsenud. Ka Norton Antiviruse müüki võis juulis nimetada pigem CIHi ja muude hitt-viiruste taanduvaks laineharjaks.
  Südasuvel osteti tunduvalt vähem ka Regio CD-Atlasi võrreldes kevade lõpuga. Ilus suvi ei meelitanud ka arvutimängude taha erinevalt eelmise aasta vihmastest suvekuudest, millal arvutimeelelahutus läks hoopis paremini kaubaks.
  Endiselt edukas kontoritarkvara Office 97 leiab aga ikka palju ostjaid tänu asjaolule, et sügisel saab sellelt kontoripaketilt tasuta uuenduse Office 2000 peale. Sarnast turundusnippi kasutab ka Adobe oma elektrondokumendi programmi Acrobat müües: versiooni 3.0 ostnud saavad tasuta uuenduse versioonile 4.0.
  TOP 10sse pääsenud Norton Ghost oli edukas tänu riigihankele, Home Essentials ja Works esinevad aga tabelis seetõttu, et nad lisatakse OEM litsentsidega igale Microlinki arvutile.
  Vt. ka tabel
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.