• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolitajatel algas kiire sügis

  Eesti majanduse languseperioodist väljatuleku üks indikaator on suurenenud huvi koolituse vastu. Viimastel nädalatel on mitme koolitusfirma juhid märkinud, et tööd on tavapärasest märksa rohkem.
  Eesti ettevõtjad on jõudmas etappi, kus nö esimene koolitusring on läbitud ning teatud kogemused koolitajate oskustest ja vigadest juba olemas. Seni võis arvukalt osalejaid olla atraktiivse nimetusega programmil, mille viisid läbi väheste kogemuste või teadmistega koolitajad. Nüüd oskavad ettevõtjad koolituselt enam efektiivsust nõuda.
  Huvitavaid teemasi©d ja lahendusi pakub ettevõtjale Äripäeva ärikoolituse rubriik. Tagasiside lugejatelt näitab, et suurt huvi tuntakse maksu- ja juhtimisnõuannete vastu ning nende teemade osakaalu kavatseme lehes kindlasti tõsta. Senisest suuremat tähelepanu pöörame tulevikus raamatupidamisele -- PricewaterhouseCoopersi juhtivalt audiitorilt Ago Vilult ilmub artikliseeria rahvusvahelistest raamatupidamise standarditest, mida igapäevatöös on üha enam tarvis teada peaaegu kõigil ettevõtetel. Jätkub koostöö mitmete juhtivate spetsialistidega.
  Lisanduvad uute raamatute tutvustused, põhjalikud ülevaated seminariruumidest üle Eesti, täiustame koolituskalendrit, enam toome lugejatele ettevõtjate endi kogemusi igapäevatöö probleemide lahendamisel.
  Varasemast mahukamas rubriigis jääb samaks eesmärk -- olla ettevõtja usaldusväärne nõustaja nii praktilise kui ka teoreetilise poole pealt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Reklaamiagentuuride TOPi võitja: eelmise aasta eesmärk oli püsimajäämine
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.