Erik Samel • 12. september 1999 kell 22:00

Koolitajatel algas kiire sügis

Eesti majanduse languseperioodist väljatuleku üks indikaator on suurenenud huvi koolituse vastu. Viimastel nädalatel on mitme koolitusfirma juhid märkinud, et tööd on tavapärasest märksa rohkem.

Eesti ettevõtjad on jõudmas etappi, kus nö esimene koolitusring on läbitud ning teatud kogemused koolitajate oskustest ja vigadest juba olemas. Seni võis arvukalt osalejaid olla atraktiivse nimetusega programmil, mille viisid läbi väheste kogemuste või teadmistega koolitajad. Nüüd oskavad ettevõtjad koolituselt enam efektiivsust nõuda.

Huvitavaid teemasi©d ja lahendusi pakub ettevõtjale Äripäeva ärikoolituse rubriik. Tagasiside lugejatelt näitab, et suurt huvi tuntakse maksu- ja juhtimisnõuannete vastu ning nende teemade osakaalu kavatseme lehes kindlasti tõsta. Senisest suuremat tähelepanu pöörame tulevikus raamatupidamisele -- PricewaterhouseCoopersi juhtivalt audiitorilt Ago Vilult ilmub artikliseeria rahvusvahelistest raamatupidamise standarditest, mida igapäevatöös on üha enam tarvis teada peaaegu kõigil ettevõtetel. Jätkub koostöö mitmete juhtivate spetsialistidega.

Lisanduvad uute raamatute tutvustused, põhjalikud ülevaated seminariruumidest üle Eesti, täiustame koolituskalendrit, enam toome lugejatele ettevõtjate endi kogemusi igapäevatöö probleemide lahendamisel.

Varasemast mahukamas rubriigis jääb samaks eesmärk -- olla ettevõtja usaldusväärne nõustaja nii praktilise kui ka teoreetilise poole pealt.

Hetkel kuum