• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Linnaettevõtte juht määras endale ja kaastöötajatele suure lahkumishüvitise

  Tallinna linnafirma Kolde Hoonete Hoolduse OÜ endine juht Irina Iliste määras pärast ettevõtte likvideerimisest teadasaamist endale ja firma kahele juhtivtöötajale kokku ligi poole miljoni krooni suuruse lahkumishüvitise, kirjutab Eesti Päevaleht.

  'Ei saa öelda, et tegu oleks seaduserikkumisega, sest siis uuriksid asja juba vastavad organid,' ütles Põhja-Tallinna linnaosas tegutseva Kolde Hoonete Hoolduse OÜ tegevjuht Ander Paeorg. 'Küll aga ei ole endised juhid minu arvates eetiliselt käitunud, sest lahkumishüvitised määrati endale üheksa päeva enne linnavalitsuse korraldust ettevõte likvideerida.'
  Paeoru sõnul tekitas Iliste firma eelarvesse küll suure augu, kuid osaühingu 77 hoone haldamine seetõttu ei kannata.
  Põhja-Tallinna vanema Tõnu Heidovi sõnul pole otsust langetatud, mida firma juhatajale, pearaamatupidajale ning heakorrameistrile makstud lahkumishüvitiste maksmise osas ette võtta. 'Kui peaks selguma, et hüvitised on ebaseaduslikult makstud, algatab ettevõtte likvideerimiskomisjon vastavad menetlused ning ma ei välista ka politseisse pöördumist,' lausus Heidov. Tema sõnul tingis ettevõtte likvideerimise firma majandustulemuste väga halb seis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.