• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tehnoloogiasektor ei jäta jonni

  Ühendriikide aktsiaturgudel sattus eilse kauplemispäeva alguses taaskord huviorbiiti viimasel ajal palju kannatanud tehnoloogiasektor.
  Tehnoloogiakeskse Nas-daqi üldindeks oli veidi enam kui tund päast kauplemise algust kerkinud 4,12 protsenti 3322,92 punkti tasemele. Esmaspäevase müügilaine käivitas Nasdaqil Cisco hinnasihi alandamine 60?65 dollari tasemele, kuid analüütikute hinnangul oli esmaspäevane langus omane ainult Cisco-laadsetele ettevõtetele ning kõrgtehnoloogia ja telekommunikatsioonisektorit ei varitse sarnased ohud. Positiivset meelestatust võis eile täheldada ka internetiaktsiate suhtes, sest esmaspäeval teatas üks juhtivaid e-kaubanduse ettevõtteid eToys Inc oodatust väiksemast kahjumist kolmandas kvartalis.
  New Yorgi börs liikus eile veidi enam kui tund pärast kauplemise algust ligikaudu esmaspäevasel tasemel. Dow Jonesi tööstuslik keskmine oli kerkinud 0,06% 10 841,08 punktile. Börsi põhiline tähelepanu oli suunatud noteeritud ettevõtete suurtehingutele. IBM teatas konsultatsioonilepingu sõlmimisest Jaapani telekomiga NTT, mis moodustab osa laiemast liidust, mille väärtusesks võib kujuneda kuni 13,8 mld dollarit.
  Stockholmi börsi üldindeks liikus eile poolteist tundi enne kauplemise lõppu 1,8 protsendiga plussis 5198,71 punktil.
  Helsingi börsi üldindeks HEX liikus eile tund enne kauplemise lõppu 2,2 protsendiga plusspoolel 13 436,96 punktil. Kauplemisaktiivsus oli madal ning põhiline tähelepanu suunatud telekommunikatsiooni- ja metsandussektoritele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.