Ülo Toomsalu • 6. november 2000 kell 6:50

SLÕ: Tallinn vajab juhatuse esimeest

Viimastel nädalatel pealinnas maha peetud sõja järel valitseb Tallinnas suhteline vaikus. Nüüd on oluline möödunust õppida ja astuda samme, et nii räpast ja madalat võimuvõitlust enam ei korduks, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

SL Õhtulehe meelest peaks linnapea asemel Tallinna (ja ehk ka teisi linnu) juhtima juhatuse esimees. Abilinnapeade asemel võiksid tööle asuda juhatuse liikmed ja linnaosavanemate kohtadel linnaosade direktorid.

Kõik ülalnimetatud tööpostid oleksid apoliitilised ja nende kohtade täitja valiks välja mõni personaliotsingufirma.

Loomulikult püüaksid poliitikud siis vastakuti mõjutada tellimuse saanud personaliotsingufirmat. Kuid SL Õhtuleht loodab sinisilmselt, et väheneks üksikute rahvaesindajate ostmine ja müümine, mis viimastele nädalatele tagasi mõeldes oleks meeldiv vaheldus.

Hetkel kuum