Madli Zobel • 8. detsember 2000 kell 14:24

Kopenhaagenis tuleb kõrgetasemeline seminar säästlikust maaelu arengust

Esmaspäeval läheb põllumajandusminister Ivari Padar töövisiidile Taani, kus toimub Põhjamaade Ministrite Nõukogu poolt korraldatud ühisseminar 'Säästlik maaelu arendamine.'

Seminaril osalevad Eesti, Läti, Leedu, Taani, Norra, Soome, Rootsi ja Islandi põllumajandusministrid. Minister Padar teeb lühiettekande 'Eesti põllumajanduse, metsanduse ja maaelu arengu prioriteedid EL liitumisel ja prioriteedid Põhjamaade-Baltimaade koostöös'.

Esmaspäeval on kavas vastu võtta ühisdeklaratsioon Põhjamaade ja Baltimaade vahelise konsultatsioonikomitee moodustamise kohta. Teisipäeval tutvutakse mahepõllumajandustaluga Krogerupis ja külastatakse Taani Metsanduskooli. Kolmapäeval külastavad minister ning Kaul Nurm ja Urmas Ardel Talupidajate

Keskliidust külastavad Taani nõustamiskeskust Arhusis.

Hetkel kuum