• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Septembrikuu vaadatumad saated olid Pealtnägija ja Aktuaalne Kaamera

  Uuringufirma AS EMOR andmeil vaatas septembris Pealtnägijat keskmiselt 330"000 inimest ning uuenenud Aktuaalset Kaamerat 245"000 inimest. Võrreldes augustiga kasvas Aktuaalse Kaamera reiting septembris 19 protsendilt 21 protsendini.

  Suurima telerivaatamise osakaaluga telekanal septembris oli TV3 16,7 protsendiga. Eesti Televisiooni vaatamise osakaal moodustas samal ajal 15,4 protsenti, Kanal 2 ja TV 1 osakaal olid vastavalt 14,7 ja 7,7 protsenti.
  Telerivaatamise tippajal ehk prime time"is eelistas televaataja septembris Eesti Televisiooni, mille vaatamise osakaal moodustas 19,9 protsenti. TV 3 osakaal oli 15,6 protsenti ja Kanal 2-l 15,0 protsenti.
  Kommenteerides telemaastiku arengut, sõnas Eesti Televisiooni programmidirektor Ilmar Raagi, et TV3 ja Kanal 2 alustasid uut hooaega väga tugeva programmiga, mida Kanal 2 puhul saatis üks viimaste aegade massiivsemaid reklaamikampaaniaid. Kanal 2 suutis oma suvist edu paljuski jätkata, ehkki see kahanes märgatavalt septembri teisel poolel, kui TV3 ja ETV uue hooaja programm tegelikult käivitus.
  'Vaatajate lojaalsuse muutmine on väga pikk protsess. Septembri kahe viimase nädala tulemuste põhjal võib nentida, et ehkki Kanal 2 on TV3-le ja ETV-le reitingutes lähemale tulnud, suurt muudatust jõudude vahekorras toimunud ei ole', kommenteeris Raag. ETV programmidirektor lisas, et majanduslikult on eelkõige huvitav teada saada kuivõrd erakanalite suurenenud investeeringud omasaadetele ennast pikemas perspektiivis õigustavad. Seda eelkõige reklaamituru tagasitõmbumise ja ETV reitingute liidrikoha valguses.
  Raagi sõnul oli ETV septembri viimastel nädalatel, kui sügisprogramm oli täismahus käivitunud, taas vaadatuim kanal. 'Kuna viimased uued projektid 'Tiiger' ja 'Vanad ja kobedad' uued osad käivituvad alles oktoobris, siis julgen ennustada, et meil on oktoobris ja novembris head võimalused olla Eesti vaadatuim kanal', märkis Raag.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Portaalides käib kinnisvara soodusmüük. "Agressiivne hinnatõus on möödas." Müüjate turust on saamas ostjate turg.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Ärikutse: hakkame end sättima – unistuste saarele
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
S&P 500 aktsiaindeks jätkas langust uue tänavuse põhjani
USA aktsiaturud alustasid nädalat languse ja S&P 500 indeksi uue tänavuse põhjaga.
USA aktsiaturud alustasid nädalat languse ja S&P 500 indeksi uue tänavuse põhjaga.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Raadiohitid: vihjed kasvusektoritele ja hinnalangusele uusarendustes
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Azovstali omanik plaanib Euroopasse terasetehast
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Taani: Nord Stream 2 gaasitoru lekib ohtlikult
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Raadiohommikus: Kas kallis energia röövib teatrite ja majutusasutuste kliendid?
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.