• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Septembrikuu vaadatumad saated olid Pealtnägija ja Aktuaalne Kaamera

  Uuringufirma AS EMOR andmeil vaatas septembris Pealtnägijat keskmiselt 330"000 inimest ning uuenenud Aktuaalset Kaamerat 245"000 inimest. Võrreldes augustiga kasvas Aktuaalse Kaamera reiting septembris 19 protsendilt 21 protsendini.

  Suurima telerivaatamise osakaaluga telekanal septembris oli TV3 16,7 protsendiga. Eesti Televisiooni vaatamise osakaal moodustas samal ajal 15,4 protsenti, Kanal 2 ja TV 1 osakaal olid vastavalt 14,7 ja 7,7 protsenti.
  Telerivaatamise tippajal ehk prime time"is eelistas televaataja septembris Eesti Televisiooni, mille vaatamise osakaal moodustas 19,9 protsenti. TV 3 osakaal oli 15,6 protsenti ja Kanal 2-l 15,0 protsenti.
  Kommenteerides telemaastiku arengut, sõnas Eesti Televisiooni programmidirektor Ilmar Raagi, et TV3 ja Kanal 2 alustasid uut hooaega väga tugeva programmiga, mida Kanal 2 puhul saatis üks viimaste aegade massiivsemaid reklaamikampaaniaid. Kanal 2 suutis oma suvist edu paljuski jätkata, ehkki see kahanes märgatavalt septembri teisel poolel, kui TV3 ja ETV uue hooaja programm tegelikult käivitus.
  'Vaatajate lojaalsuse muutmine on väga pikk protsess. Septembri kahe viimase nädala tulemuste põhjal võib nentida, et ehkki Kanal 2 on TV3-le ja ETV-le reitingutes lähemale tulnud, suurt muudatust jõudude vahekorras toimunud ei ole', kommenteeris Raag. ETV programmidirektor lisas, et majanduslikult on eelkõige huvitav teada saada kuivõrd erakanalite suurenenud investeeringud omasaadetele ennast pikemas perspektiivis õigustavad. Seda eelkõige reklaamituru tagasitõmbumise ja ETV reitingute liidrikoha valguses.
  Raagi sõnul oli ETV septembri viimastel nädalatel, kui sügisprogramm oli täismahus käivitunud, taas vaadatuim kanal. 'Kuna viimased uued projektid 'Tiiger' ja 'Vanad ja kobedad' uued osad käivituvad alles oktoobris, siis julgen ennustada, et meil on oktoobris ja novembris head võimalused olla Eesti vaadatuim kanal', märkis Raag.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Seaduseelnõu teeb virtuaalvääringute pakkujatele nõuded karmimaks
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.