Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Coca-Cola HBC ostab Venemaa ja Baltimaade villimise novembris

  Maailma teine suurem Coke?i villija Coca-Cola HBC (CCHBC teatas, et Coca-Cola Campany?lt Baltimaade ja Venemaa villimisoperatsioonide ostutehing jõuab sellel kuul ühele poole, kirjutab Financial Times.

  CCHBC nõustus juulis emafirmale maksma 200 miljonit dollarit (3,6 miljardit krooni) territooriumi eest mis hõlmab kiirelt arenevat Moskva ja St Peterburgi piirkonda ning vähem arenenud Venemaa kesk-ja idaalasid.
  CCHBC teade järgnes kompanii oodatust paremate kolmanda kvartali tulemuste avaldamisele, mis tuginesid müügi paranemisele Venemaal ja Nigeerias.
  Grupi konsolideeritud üheksa kuu puhaskasum oli 38,5 miljonit eurot (602,3 miljonit krooni) ning käive kasvas võrreldes eelmise aastaga 12% 2,69 miljardi euroni (42,1 mld krooni).
  CCHBC tegevdirektor Irial Finan kinnitas, et Venemaa ja Baltimaade operatsioonides saab EBITDA (kulumi eelne ärikasum) tänavu esmakordselt pärast 1998.aasta kriisi olema positiivne. 'Järgneval viiel aastal ootame me nendel turgudel tugevat kasvu, ' lisas ta.
  CCHBC moodustati eelmisel aastal, kui ühinesid Coke?i Ateenas asunud Iirimaa, Nigeeria ja Balkani riikide turge hõlmanud frantsiisifirma Hellenic Bottling Company ja Coke?i Kesk- ja Ida- Euroopa villimisoperatsioone koordineerinud Londonis asunud Coca- Cola Beverages.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kolmapäeval otsis USA aktsiaturg suunda, nafta hind langes
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Tallinna kommunaalameti igavene juht paneb ameti maha
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Vanemahüvitise lõhe oli läbi aastate väikseim
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.