Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Optimism turgudel sai selleks korraks läbi

  Kolmapäeval tegid Ameerika aktsiaturud läbi suure tõusu.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine tõusis 2,23 protsendi võrra 10114,29 punktini, Nasdaq tõusis 4,27 protsendi võrra 2046,84 punktini, S&P 500 tõusis 2,23 protsendi võrra 1170,35 punktini.
  Viimati oli Nasdaq üle psühholoogiliselt tähtsa 2000 punkti piiri 7. augustil ja Dow üle 10000 punkti 5. septembril.
  Maailma suurimalt protsessoritootjalt Intel oodati neljapäeval 2001. aasta neljanda kvartali käibe prognoosi tõstmist. Käibe kasvu oodatakse eelkõige tänu Pentium 4 protsessorite müügi kasvule.
  Kolmapäeval 5,33protsendise tõusu läbi teinud Inteli aktsia langes neljapäeval kella 18.30ks 1,76 protsendi võrra 34,00 dollarini.
  Inteli aktsia on alates oktoobri algusest, mil aktsia maksis 20,01 dollarit, tõusnud üle 69 protsendi.
  Neljapäeval alustasid USA aktsiaturud väikeste kõikumistega. Kord olid peamised indeksis plussis, kord miinuses. Suurem optimismilaine tundub selleks korraks läbi olevat ja paljud investorid realiseerivad tekkinud kasumeid.
  Positiivseid uudiseid tuli turgudele Afganistanist. Nimelt võib Taliban lähipäevil oma viimases kantsis Kandaharis alla anda.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine oli kella 18.30ks tõusnud 0,06 võrra 10120,03 punktini, Nasdaq oli tõusnud 0,11 võrra 2049,03 punktini. Üldisem S&P 500 indeks oli langenud 0,21 võrra 1167,87 punktini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.