Ülar Lauk • 11. juuli 2002 kell 12:23

Deutsche Telekomi juht on valmis tagasi astuma

Intervjuus ajalehele Bild-Zeitung ütles Deutsche Telekomi peadirektor Ron Sommer, et teda huvitab eelkõige kompanii käekäik, mitte ametitool.

Hästi informeeritud allikad räägivad, et teisipäevasel kompanii järelevalvenõukogu istungil võitlesid aktsionäride esindajad aktiivselt ametiühinguliidritega. Järelevalvenõukogu juht Hans-Dietrich Winkhaus ja rahandusministeeriumi esindaja Manfred Overhaus, kes juhib aktsionäride gruppi, olid Sommeri tagasiastumise poolt. Vastu olid ametiühingute esindajad Rüdiger Schulze ja Wilhelm Wegner.

Saksamaa massiteabekanalites alustati uue DT juhikandidaadi otsinguid. DaimlerChrysleri juht Jürgen Schrempp ja endine Volkswageni juht Ferdinand Pieck nimetasid neid turujuttudeks ning analüütikute arvates saavad Sommeri järglase otsingud üsna rasked olema.

<#k2kapital=http://www.k2kapital.com/news/1026378396.html>

Hetkel kuum