Sirje Niitra • 20. oktoober 2002 kell 20:39

Pärnus tõusis Reformierakond teiseks

Pärnu nelja valimimisjaoskonna hääled tõstsid Reformierakonna 21,5 protsendiga Keskerakonna järel teisele kohale.

Kui loetud olid nelja valimisjaoskonna hääled ja lugeda veel kümne omad, juhtis Pärnus valimisheitlust 23,9 protsendiga Keskerakond, kuid Reformierakond oli edastanud 0,2 protsendiga kolmandaks jäänud Res Publicat.

Isikutest spurdib teiste eest jõuliselt ära Res Publica linnapeakandidaat, kohaliku kiirabi juht Külvar Mand, kes on kogunud juba 594 häält. Teine on endiselt Isamaaliidu linnapeakandidaat Trivimi Velliste 246 häälega ja Keskerakonna linnapeakandidaat Margus Tammekivi 199 häälega. Kokku 130 valija hääle on neljas jaoskonnas endale saanud Reformierakonna volikogu esimehe kandidaat Mark Soosaar.

Hetkel kuum