• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Piritale ehitatakse golfiväljak

  Linnavalitsus otsustab homme, kas anda MTÜ Eesti Golfi Liit 36 aastaks hoonestusõiguse linna omandis olevale kinnistule Pirita tee 110/ Kose tee 7A.

  Eesti Golfi Liit saab maa tingimusel, et ta ehitab maatükile golfiväljaku,
  mis jääb ka linlaste jaoks tasuta avalikku kasutusse.
  Otsuse eelnõu kohaselt omandab mittetulundusühing Eesti Golfi Liit 358340 m2
  pindalaga maatüki hoonestusõiguse 358 340 krooni eest aastas, mis moodustab1% maa maksustamishinnast. Hoonestaja kohustub valmis ehitama golfiväljakurajatised ja detailplaneeringuga ettenähtavad hooned.
  Samuti peab Eesti Golfi Liit Pirita Linnaosa vanema poolt kehtestatud korras
  lubama teistel isikutel aastaringselt viibida hoonestusõiguse alal selleeest tasu nõudmata.
  'Gofi mängimise eest tuleb loomulikult tasu maksta,' märkis maa-ameti juhataja Ahto Eesmäe. 'Ent golfiväljakute vahel olevatel jalutusradadel võivad suvel kõik linlased liikuda - suvel rulluiskude ja rattaga sõita, käia. Talvel võivad linlased samas kohas kasutada valgustatud suusaradu.'
  Hoonestajale antakse luba koormata hoonestusõigust kuni 5 000 000 kroonisuuruse hüpoteegiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.