Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kokkuvõte olulisematest pärastlõunastest uudistest

  Maksuamet vabastas Vallaste 7 miljoni kroonisest intressivõlast

  Maksuamet tühistas eile Erik Vallastele ettekirjutusega määratud intressid, mis ulatusid juba 7,2 miljoni kroonini. <#Vaata siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=268940 day=13 mon=11 year=2002>.
  Piimaliit: tunnustamistähtaja pikendamine tekitab kõlvatut konkurentsi
  Eesti Piimaliidu juhatus taunis eile toiduseaduse plaanitavat muutmist, kuna muudatuste jõustudes tekitab riik ettevõtluses kõlvatut konkurentsi. <#Vaata siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=269022 day=13 mon=11 year=2002>.
  Meelis Atonen võttis tagasi alkoholiseaduse muudatusettepaneku
  Riigikogu liige Meelis Atonen võttis täna Riigikogu menetlusest tagasi alkoholiseaduse muutmise seaduse eelnõu. <#Vaata siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=269062 day=13 mon=11 year=2002>.
  Rannahotelli ostja hotelli vastu huvi ei tunne
  Pärnu Rannahotelli praegune rentnik, Scandic Hotels Eesti juhatuse esimees Toomas Sildmäe pole hotelli tegelikku ostjat seni kohanud. <#Vaata siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=269041 day=13 mon=11 year=2002>.
  Spekuleeriti Siemensi halva tulemuse üle, kuid see tuli eriti kehv
  Siemens AG aktsia kukkus kell 14.15 5% 42,50 eurole. Firma teatas kvartalitulemused, mis jäid alla analüütikute ootusele, vahendas AFX. <#Vaata siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=269024 day=13 mon=11 year=2002>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.