Sirje Niitra • 25. november 2002 kell 15:11

Pärnu linn võtab Rannahotelli müügis aja maha

Pärnu linnavolikogu esimees Margus Tammekivi ütles, et Rannahotelli saatuse otsustamisel tuleb arvestada linnarahva arvamusega.

'Me ei saa mööda minna nende inimeste arvemusest, kes alles meid valisid, ja praegu tundub, et enamus neist ei sooviks Rannahotelli maha müüa,' ütles keskerakondlasest volikogu esimees Margus Tammekivi.

Tammekivi ütles, et linn hotelli kohe uuesti müüki ei pane ja ei kavatse seda ka otsustuskorras teha. Ta möönis, et olukord on õiguslikust küljest vaadates keeruline, kuid leidis, et asi tuleb selgeks vaielda.

Volikogu esimehe sõnul oli Rannahotelli müügist saadav raha planeeritud linna eelarvesse, kuid mis nüüd tegemata jääb, ei osanud ta öelda. 'Põhimõtteliselt peaks linnavara müügist saadav tulu minema investeeringuteks,' lausus ta.

Tammekivi sõnul pole volikogule veel laekunud avaldust erakorralise istungi kokkukutsumiseks, nagu Res Publica esindaja seda lubas.

Hetkel kuum