ÄP fototoimetus • 20. november 2003 kell 22:00

?okolaadine nädalalõpp Pädaste mõisas

Kolmandat korda toimub Pädaste mõisas dekadentne nädalavahetus tõelistele ?okohoolikutele. 5.?7. detsembrini on avatud ?okolaadi meistriklass chocolatier Pierre Reieri ja Pädaste chef de cuisine?i Imre Sooääre käe all. Meistriklassis esitletakse erinevaid vintage- ?okolaade ning õpetatakse valmistama ?okolaadist trühvleid, jooke ja desserte.

Majutus tõllakuuri kahekohalises sviidis maksab 3900 krooni, majutus külalistemaja kahekohalises toas 2950 krooni. Üksinda toas olles lisandub paketi hinnale 2750 krooni.

Paketi hinnas sisaldub kaks ööd luksuslikku majutust koos hommikusöögiga, õhtusöök reedel, lõuna ja pidulik õhtusöök laupäeval, kolm workshop?i Pierre Reieri ja Imre Sooääre juhatusel, kõik vajalikud õppematerjalid, tutvumine ?okolaadi ajalooga ning ?okolaadifilmid privaatkinos.

Autor: ÄP

Hetkel kuum