55% eksportööridest ootab sel aastal käibe kasvu

Mati Feldmann 09. jaanuar 2004, 13:11

55% eksportööridest ootab sellelt aastalt käibe kasvu ja 27% jäämist vähemalt samale tasemele, kirjutab Sigrid Vestmann EASist.

'2003. aastal läbi viidud eksportööride uuring näitab, et ettevõtete endi hinnangud käibemuutustele lähiaastatel on positiivsed. Sektoritest hindavad ELiga liitudes ekspordivõimaluste paranemist kõrgemalt trükitööstus, elektroonika-, IT ja telekommunikatsioonisektor, metallitööstus ja puidutööstus. Reeglina jääb ennustatav käibe kasv väiksemaks kui 25% praegusest käibest,' tutvustab ülevaadet Sigrid Vestmann, kes on EASi ekspordi ja tehnoloogia arendusüksuse direktor.

Tema ekspordikommentaar ilmub esmaspäeval Äripäevas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing