Eesti Olümpiakomitee arendab koostööd Ahvenamaa hasartmängufirmaga

20. veebruar 2004, 11:28

Sel nädalal sõlmis internetipõhist spordivõistluste totalisaatorit pakkuma hakkav AS Spordiennustus esimesed lepingud projekti koostööpartneri­tega.

Üle kahe miljoni kroonise aktsiakapitaliga ASi Spordiennustus põhiomanik on Eesti Olümpiakomitee, viiendik ettevõttest kuulub Ahvenamaa hasartmängu­firmale PAF. Spordiennustuse esimeste lepingupartnerite hulgas on Trio LSL, Molodezh Estonii, Sportnet ja Eesti Korvpalliliit, teatas Spordiennustuse juhatuse liige Sven Kolga.

Kolga sõnul on spordivõistluste totalisaatori väljatöötamine pikaajaline protsess. ?Tahame kõik viimse detailini läbi mõelda, et pakkuda spordisõpradele kõrgetasemelisi ja mitmekesiseid mänguvõimalusi. Kavatseme süsteemi viimistlemise lõpetada kevadel, et sündmusterohkel spordisuvel oleks huvilistel ennustumängudes võimalik oma oma teadmisi ja õnne proovida,? ütles Kolga.

Veebipõhine totalisaator valmib koostöös Ahvenamaa hasartmängufirmaga PAF, kellel on turvalise ning populaarse spordiennustuse mängukeskkonna väljatöötamisel ja turustamisel mitmeaastane kogemus.
Uus totalisaator hakkab spordiennustust pakkuma vaid interneti teel. Totalisaatoril saab päevas ennustada kuni 15 spordiala tulemusi, olenevalt päevast saab teha ennustusi 20-100 mängu kohta. Põhjamaades ülipopulaarse spordiennustuse avalööki on Eestis oodata juba sel kevadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing