Sami Seppänen • 19 aprill 2004

Kasulikud lingid

Suuremal osal ärimeestest on ainult üks hobi, see on töö. Tegelikult peaks aga ühel asjalikul ärimehel olema veel vähemalt üks huviala, mis aitaks töös tekkivaid pingeid leevendada. Hea võimalus ennast töistest teemadest mõneks ajaks nii-öelda välja lülitada kaasneb golfi mängimisega. Esiteks saab palju viibida värskes õhus, teisalt annab golf ka korraliku füüsilise koormuse. Sellest, kus Eestis saab golfi mängida, millised on golfi reeglid ning ajalugu, saab aga hea ülevaate veebilehelt www.golf.ee .

Minu igapäevane töövahend on Soome internetilehekülg www.digitoday.fi , mis koondab kokku olulisemaid uudiseid telekommunikatsiooni valdkonnast. Uudised on seal jaotatud kuude valdkonda: meedia, andmeside, finantsuudised, töö ja karjäär, andmeturve ning telefoniside. Kuigi tegu on soomekeelse ja Soomes tehtava leheküljega, leiab sealt uudiseid kogu maailmast. Konkreetselt Soomet puudutavaid uudiseid on seal umbes kolmandik kogumahust. Arvestades aga seda, et tegu on Eesti naaberriigiga, on uudiste osakaal sobivalt paigas. Minu arvates annab www.digitoday.fi parima ülevaate telekommunikatsiooni valdkonnas toimuvast.

Hetkel kuum