Sony Ericssoni kasum ületas analüütikute ootusi enam kui kaks korda

Jaapani-Rootsi mobiiltelefonidetootja Sony Ericsson teenis selle aasta esimeses kvartalis 82 miljoni euro suuruse kasumi, vahendas Bloomberg.

Analüütikud ootasid esimese kvartali kasumiks 37,6 miljonit eurot.

Eelmise aasta samal perioodil tuli ühisettevõttel alla neelata veel 104 miljoni euro suurune kahjum.Maailma suuruselt kuuenda mobiiltelefonidetootja käive kasvas esimeses kvartalis 66%, 1,34 miljardi euroni. Analüütikud ootasid käibeks 1,3 miljardit eurot.See oli Sony Ericsson kolmas kvartalikasum järjest. Eriti populaarsed on ühisfirma kaameratelefonid nagu näiteks T610 ja T630.Firma president Katsumi Ihara, kes on firmat juhtinud alates selle asutamisest oktoobris 2001, ütles, et plaanib keskenduda nende telefonide tootmisele, millel on kvaliteetsemad kaamerad, et võita turuosa.Eelmisel kuul tõi firma turule S700 telefoni, millel on 1,3 megapiksline kaamera, mis lubab teha kõrgema resolutsiooniga pilte.

Hetkel kuum