• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Uus koalitsioon ootab linnapea määramisega

  Reformierakonna, Res Publica ja Rahvaliidu poliitikute sõnul ollakse Tallinna uute linnajuhtide nimetamisele väga lähedal.

  Tõenäoliselt jõutakse linnajuhtide kohtade jaotamiseni tänase päeva jooksul, kuid esmajärjekorras püüavad eile alanud uue koalitsiooni moodustamise läbirääkimistel osalejad kokku leppida 2005. aasta Tallinna linnaeelarvega seonduvais probleemides, kirjutab Eesti Päevaleht.
  'Kohtade jaotus on selline asi, mis pole Res Publicale oluline. Oluline on see, et linn peab saama normaalse eelarve, mis pole üles blufitud, vaid linna reaalseid vajadusi ja võimalusi arvestav,' ütles Res Publica Tallinna volikogu fraktsiooni esimees Kaupo Reede. Nii keskendutigi eile toimunud kuuetunnise maratonkohtumise jooksul vaid eelarvele.
  Reformierakonna delegatsiooni juht Keit Pentus lisas, et tegelikult koostati ikkagi uut koalitsioonilepet, mille üheks osaks on tuleva aasta eelarve. 'Leppisime kokku prioriteedid, milleks on lapsed, noored, teede-ehitus ja roheline mõtteviis,' täpsustas Pentus.
  Reformierakond esitas Eesti Päevalehele teadaolevalt eelmise nädala lõpus oma esialgse kohajaotuse nõudmised ning andis Res Publicale mõista, et ei küsi endale linnapea kohta, vaid annab selle Res Publicale, täpsemalt Tõnis Paltsile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.