• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politsei hoiatab võltsitud kontserdipiletite eest

  Põhja Politseiprefektuur hoiatab ringluses olevate võltsitud ?Rammsteini? kontserdipiletite eest ning palub sellekohastest kahtlustest kindlasti teatama.

  Võltsitud piletitest tuleks teatada ametlikule piletimüügi punktile ning politseile.
  Kesklinna kriminaapolitsei ülemkomissari Juhan Ojasoo on sõnul on neile laekunud võltsitud pileti avastanud kodanikelt juba 5 avaldust.
  ?Kannatanud on ostnud pileti kesklinna rahvarohketes kohtades, raadio- ning lehekuulutuste peale ning alati käest-kätte,? sõnas Ojasoo.
  Tänavakaubandust soovitab igal juhul vältida ka Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann. ?Kuna kontsert on välja müüdud, on surve Rammsteini piletite ostmisele suur ning see tingib ka võltsijate aktiivse tegutsemise. Igal juhul soovitame pileteid osta ainult ametlikest müügikohtadest, mida üle Eesti on Piletilevil 79 ning Piletipunktil 34,? rääkis Beilmann.
  Piletilevi juhataja sõnul näitab nende praktika, et tänavalt või kuulutuse peale ostetud pilet võib olla raha kaotamine. ?Võltsitud piletiga kontserdile lihtsalt ei pääse, tühjade kätega kontserdisaali ees seisvaid pettunuid oleme näinud varemgi,? rääkis ta.
  Kesklinna politsei ning Piletilevi soovitavad kõigil tänavalt ostetud piletiomanikel pöörduda pileti autentsuse kontrolli. Kodanikud, kellele on müüdud Piletilevi pilet, palume minna Viru Keskuse Piletilevi infoletti ning Piletipunkti pileti omanikel Kaubamaja raamatukaupluses asuvasse Piletipunkti müügipunkti. Võltsingu avastamise korral pöörduge oma piirkonna politseiosakonda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.